Tack Matilda för grönkålschipsreceptet. Och för att du gästade bloggen. Chipsen blev julens
höjdare. Det tog några gånger innan jag hittade rätt kryddmängd och krispighet,
men efter några supersalta omgångar, som fick gå raka vägen ner i komposten,
fick jag in snitsen. Supergott.
Nytt år brukar innebära nyårslöften. Någon skrev på FB att man ska
strunta i att ge en massa krävande löften. Varför börja året med att bekräfta
att man är en usel människa som behöver ändra en massa saker för att bli
bättre, smalare, nyttigare eller mer bildad? Jag håller med och presenterar här
mina matnyårslöften till mig själv.
2014 ska jag:
 |
1. Äta lunch på stan oftare |
 |
2. Baka en sådan här tårta |
 |
3. Bjuda in till minst en matlagningsworkshop |
 |
4. Be Estrid Bengtsdotter att lära mig baka mandelmusslor |
 |
5. Äta mera skaldjur |
 |
6. Laga en Flygande Jakob för att se om det är så äckligt som det sägs (det var ju gott på 70-talet) |
 |
7. Bjuda Peter på råbiff någon gång när han minst anar det |
 |
8. Anordna en ”tävling” för att få fram bästa receptet/n på vegetarisk lasagne |
 |
9. Vara ännu mer frågvis när jag handlar fisk för att få tips och råd om tillagning och recept och alltid fråga var fisken på krogen kommer ifrån, även om det är lite jobbigt för både personalen och mig. |
 |
10. ÄTA MER FÄRSKA HALLON I SOMMAR, även om jag måste köpa dem dyrt i butiK. |
Ä
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar